tovar spĺňa všetky moje požiadavky, ktoré som očakával za najvýhodnejšiu cenu, čo som po internete našiel Zobraziť celú recenziu
Philips 32PFL3606H
LCD televízor Full HD - Philips - 81 cm - Full HD - 5 ms - 16 : 9 - 1920 x 1080 Vychutnejte si zaručeně skvělý večer s televizorem Televizor Full HD s moderním designem Díky společnosti Philips si dnes i zítra vychutnáte skvělý výkon televizoru za tu... viac »
od 264,00 €
priemer z 36 hodnotení
45% | (16) | |
48% | (17) | |
3% | (1) | |
6% | (2) | |
0% | (0) |
Finalista súťaže ProduktRoku 2011, ktorá vyhlasuje najpopulárnejšie produkty podľa preferencií spotrebiteľov.
Celá recenzia na www.produktroku.skVybrali sme televizor na zalade kvalitnych parametrov a nizkej ceny. Nenarocnym spotrebitelom je idealny. My sme zatial spokojni, uvidime, co prinesie cas a skusenost s pozuivanim
Keďže ho máme len týždeň, sme zatiaľ maximálne spokojní.
Je farebný :o), je slim a je dostatočne veľký.
Jednoznačne odporúčam zákazníkom, ktorí majú problémy so
zrakom a majú doma malú uhlopriečku. My sme ho kúpili babke do izby a aj keď s ničím nie je spokojná, s televízorom konečne je, keďže splnil jej požiadavky (cena, značka a veľkosť).
Zobrazujem 1 - 11 zo 11 recenzií